Over mij

Mijn naam is Grace Flohr, ik ben gehuwd en heb 2 kinderen. Na 15 jaar in diverse functies te hebben gewerkt, in een groeiend en opkomend productiebedrijf en 11 jaar als professional op het gebied van HR en Management bij een detacheringsbedrijf, ben ik in 2011 gestart met Het MediationAlternatief. Dit is inmiddels overgegaan in Grace Advies en Coaching.

Door een brede managementopleiding te volgen, in combinatie met het doorlopen van diverse managementfuncties, heb ik mijzelf vele aspecten van het bedrijfsleven eigen gemaakt. Ik heb geheel zelfstandig een P&O afdeling met bijbehorende onderdelen opgezet, verbreed en vormgegeven. Daarnaast heb ik als initiator en begeleider van veranderingsprocessen een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en groei van diverse organisatieonderdelen. Als HR Adviseur,  HR manager, HR beleidsmedewerker, HR projectleider en lijnmanager, heb ik in verschillende interim opdrachten bij diverse opdrachtgevers in diverse branches laten zien van vele markten thuis te zijn.

In mijn functie als People Manager en MT lid bij een detachering organisatie heb ik mijn kwaliteiten als zowel sparring partner van de directie en het management als coach en loopbaanbegeleider van de HR professionals verder kunnen profileren. Met mijn bagage als geregistreerd Mediator kan ik tevens goed ingezet worden in (moeilijke) conflictsituaties. Ik heb zowel ervaring in de publieke als in de private sector, in het onderwijs en in de gezondheidszorg.

Mijn werkaanpak is pragmatisch en hands-on. Daarnaast meen ik een sterk probleemoplossend en analytisch vermogen te bezitten. Als persoon ben ik zelfstandig maar ook zeker een teamplayer. Ik ben rustig, maar heb een dynamische werkinstelling. Door mijn brede ervaring en inzetbaarheid ben ik in staat mezelf snel en makkelijk aan te passen aan mijn werkomgeving.

“Grace is al jaren een gewaardeerde HR-collega bij DPA waar het prettig mee (samen-) werken is. Sterk gericht op (personal) coaching en ontwikkeling, verder is zij ook inzetbaar als mediator.
Bij Nationale Nederlanden heb ik Grace ook in de rol van teammanager meegemaakt; resultaatgericht, oplossingsgericht met oog voor de verschillende belangen!”

— Seb Moonen (HR Consultant, Recruiter, Resource Manager), Seb Moonen werkte direct samen met Grace Flohr bij diverse opdrachtgevers via DPA