Unieke Sollicitatie service

Wat is de Unieke Sollicitatie service?

De huidige arbeidsmarkt kenmerkt zich door een groot aanbod aan beschikbare kandidaten en slechts een beperkt aantal vacatures. Op het eerste gezicht lijkt dit, voor veel werkgevers, een plezierig gegeven; er is immers veel keuze en mensen zullen zich uitermate gemotiveerd tonen omdat er ook weinig alternatieven zijn. Veel keuze brengt echter ook onzekerheid met zich mee. U bent als werkgever immers alleen geïnteresseerd in de beste sollicitant. Hoe vind je die? Hoe weet je nu wat de best beschikbare kandidaat is voor de functie? Daarvoor heb ik de unieke sollicitatieservice.

Ik bied u een unieke sollicitatieservice en garandeer u daarmee de best beschikbare kandidaten voor uw vacature; geen 300, maar 3 of maximaal 5 kandidaten die bovendien voldoen aan het profiel zoals ik dat samen met u heb opgesteld. 

U wordt hiermee volledig ontzorgd én u bespaart hiermee veel kostbare tijd en kosten.

Hoe ga ik te werk inzake de Unieke Sollicitatie service?

U beschikt over een vacature en neemt met mij contact op. Ik begeleid u van het eerste contact tot en met de plaatsing van de kandidaat. Al het werk wordt u uit handen genomen:

  1. Samen met u maak ik een volledige functieomschrijving en een functie-/competentieprofiel, zo nodig wordt dit gerelateerd aan uw beste werknemers in dezelfde functie.
  2. In uw opdracht wordt zo nodig een advertentie geplaatst, ik verzamel en beantwoord alle reacties en doe de eerste schifting.
  3. Alle kandidaten die solliciteren, worden beantwoord en krijgen een DN-I® test aangeboden.
  4. Aan de hand van deze tests voer ik persoonlijke gesprekken met de best beschikbare kandidaten en stel deze aan u voor.
  5. Alle afgewezen kandidaten krijgen een gemotiveerde afwijzing, vergezeld van een certificaat waarop hun belangrijkste competenties vermeld staan.
  6. Ik draag zorg voor een correcte administratieve afhandeling.