Interim Management

Wat is Interim Management?

Interim Management kan toegepast worden wanneer een organisatie even niet kiest voor een manager in vaste dienst of wanneer een vaste invulling niet nodig is. Dit kan in het geval van bijvoorbeeld zwangerschapsverlof van toepassing zijn of bij ziekte. Wanneer een vaste positie langere tijd oningevuld blijft en dit ongewenst is, kunt u ook een interim oplossing kiezen. De interim manager kan dan meedenken over het invullen van de positie of het eventueel anders inrichten van de positie in de toekomst.

Hoe ga ik te werk inzake Interim Management?

Indien u een Interim Management positie aan mij toevertrouwt, zal ik zeer zorgvuldig te werk gaan. Door met de werknemers in gesprek te gaan, kunnen we elkaar leren kennen. De ervaring leert dat ik vrij snel het vertrouwen van medewerkers weet te winnen; dit zal ik dan ook niet beschamen. Begeleiding, coaching en het beoordelen van het functioneren van de medewerkers is mijn 'stokpaardje'. Ik houd er van om medewerkers beter te laten functioneren dan ze al doen; niet alleen inhoudelijk, maar zeker ook emotioneel.

Zonder de bedrijfs-/ afdelingsdoelen uit het oog te verliezen, kan men mij bestempelen als een mensen-manager. Overige taken, zoals overleg met Ondernemings Raad, budgettering, resourcing, planning etc. kunt u vanzelfsprekend ook aan mij overlaten.  Door mijn ervaring in diverse functies en door mijn oren en ogen open te houden, ben ik snel inzetbaar én op de hoogte van lopende zaken.

Kijkt u bij Referenties » Interim Management voor de posities die ik als Interim Manager heb ingevuld.

 

Interim Management